محتوای این بهترین بیسکویت خارجی مقاله
استفاده از یک مخلوط پخت بسته بندی شده مانند این می تواند در زمان شما صرفه جویی زیادی کند زیرا از قبل مقداری ماده خمیر کننده، مقداری نمک و غیره دارد. همیشه مطمئن شوید که ضخامت و اندازه هر کدام یکسان باشد تا به طور مساوی پخته شود، ضخامت 1/2 اینچ معمولاً برای کوکیهای سرخکن خانگی عالی است. در حقیقت معنی این چیست؟ خوب، اگر در حال لیسیدن هستید و لیس نمی زنید، این کار را اشتباه انجام می دهید! هرگز نباید یک پیمانه اندازه گیری را در جعبه، کیسه یا کاسه پر از آرد یا مخلوط شیرینی پزی به این روش فرو کنید. اگر این کار را انجام دهید، در نهایت یک قوام غلیظ خواهید داشت زیرا با مصرف بیش از حد آن را شل می کنید.
در عوض، از یک قاشق غذاخوری از کشوی ظروف نقره استفاده کنید و آن را در پیمانه اندازه گیری قرار دهید و آن را از یک طرف به طرف دیگر ببرید. به این ترتیب، شما اساساً مخلوط پودر را میپاشید تا زمانی که جاری شود، که به پفدار شدن آن کمک میکند. دوغ یک محصول شیر تخمیر شده با طعم کمی ترش و ترش است که اغلب با ماست ساده مقایسه می شود. اتصالات بیسکویتی برای این پروژه ها عالی هستند. دانه انتهایی چوب در چوب جامد به خوبی نمیچسبد زیرا اغلب چسب را جذب میکند و خشک میشود تا به یک اتصال شکننده تبدیل شود. این سناریوی دیگری است که در آن بیسکویت ها می توانند سطح چسبنده را افزایش دهند و پیوند لبه به لبه را تقویت کنند.
تفاوت بین بیسکویت جنوبی و بیسکویت معمولی چیست؟
او و دیگر متخصصان با تماشای و انجام بارها و بارها آن را یاد گرفتهاند – مانند من. کیف پنج پوندی ام را سفارش دادم و به محض رسیدن دست به کار شدم. میتوانید دو نوع زنبق سفید را سفارش دهید – همه منظوره، به این معنی که باید جوش شیرین و نمک خود را به خمیر مایه اضافه کنید، یا آرد خود را با مواد اولیه اضافه کنید. این کار فروش بیسکویت خارجی را دو تا سه بار دیگر تکرار کنید، خمیر خرید بیسکوییت رژیمی خارجی را بین هر اضافه کردن 90 درجه بچرخانید و در صورت نیاز کمی آرد بپاشید.
آیا از جوش شیرین یا بکینگ پودر در بیسکویت های خود استفاده می کنید؟
(-) در حال حاضر فروش بیسکویت خارجی هیچ اطلاعاتی برای این ماده مغذی در دسترس نیست. اگر از یک رژیم غذایی محدود پزشکی استفاده می کنید، لطفاً قبل از تهیه این دستور غذا برای مصرف شخصی با پزشک یا متخصص تغذیه خرید بیسکویت خارجی خود مشورت کنید. ریتا انواع بیسکویت خارجی می گوید: «خانواده من دوست دارند آنها را مستقیماً از فر بیرون بیاورند، با کمی مربا و کره.
پنکیک پخته شده آشپزخانه با پانچتا، لوبیا سفید و چادر سوئیسی
اگر از پیمانه خشک استفاده می کنید، ابتدا آرد را با چنگال هم بزنید. وقتی لیوان را در دست گرفتید، آن را با یک لبه صاف صاف کنید. بنابراین در حالی که او به ما نحوه انواع بیسکویت خارجی درست کردن کوکی ها را آموزش می داد، برخی از اسرار اینکه چه چیزی کوکی های جنوبی را بهتر خرید بیسکوییت رژیمی خارجی از بقیه می کند را به ما آموخت. ساخت ویفر را نباید به حرفه ای ها بسپارید. من 9 راز کوکی کرکی دارم که به شما کمک می کند دسته بعدی خود را مانند یک حرفه ای تهیه کنید. قطعات را به آرامی فشار دهید و از آنها برای تهیه شیرینی های بیشتری استفاده کنید، اما مراقب باشید که خمیر را زیاد کار نکنید وگرنه سفت می شود.
بیسکویت با خامه ترش و تره فرنگی
در حالی که در حال انجام آن هستیم، احتمالاً ایده خوبی است که دمای داخلی فر خود را بررسی کنید. همانطور که کنترل گرما نشان می دهد، حتی اگر فر شما دمای خاصی را نشان دهد، ممکن است هنوز در سمت پایین باشد. به گفته Bon Appétit، دمای فر را می توان تا 75 درجه کاهش داد. خوشبختانه یک راه آسان برای بررسی فر وجود دارد. یک دماسنج فر ارزان قیمت می تواند به شما کمک کند تا از دمای صحیح و نان کامل در هر بار در فر اطمینان حاصل کنید. هنگام برش، شما همچنین می خواهید مطمئن شوید که تیغه مستقیماً پایین می رود و دوباره بالا می رود.
اسرار بیسکویت کرکی
کاسه مورد استفاده برای مخلوط کردن خمیر و همچنین مخلوط کن شیرینی را در یخچال بگذارید تا کره یا چربی داغ نشود. برای نتایج مشابه با آرد جنوبی، 1 قسمت آرد همه منظوره و 1 قسمت آرد کیک را جایگزین مقدار آرد جنوبی در دستور تهیه کنید. در نهایت، آرد با پروتئین بالا نسبت به آرد کم پروتئین مایع بیشتری جذب می کند. اگر می خواهید بیسکویت هایی با آرد پروتئین بالاتر درست کنید، باید مایع بیشتری اضافه کنید.
اگر می خواهید از کاتر کوکی استفاده کنید، مراقب باشید که آن را نپیچانید، زیرا این کار می تواند لبه ها را ببندد و انواع بیسکویت خارجی از بالا آمدن مناسب کوکی ها جلوگیری کند. پس از برش خرید انواع بیسکویت خارجی خوردن کوکی ها، آنها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و قبل از پخت حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شوند. همچنین می توانید آنها را در این مرحله فریز کنید تا در آینده از کوکی ها لذت ببرید. فقط مطمئن شوید که وقتی آنها را از فریزر بیرون می آورید و داخل فر می گذارید چند دقیقه زمان بیشتری برای پخت بگذارید. برای شروع، باید مواد خشک را که معمولاً شامل آرد همه منظوره، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و شکر است، با هم مخلوط کنید. حتی اگر کوکی های خوشمزه درست می کنید، یک قاشق غذاخوری شکر افزودنی ظریفی است که طعم کوکی ها را تکمیل می کند.
بهترین بیسکویت خارجی
ویکی پدیا