محتوای این مقاله
دستور العمل خانم لینکلن نیاز به چای سیاهی دارد که در چای سرد امروزی به همراه شکر استفاده می شود و قیمت چای خارجی درجه یک ثابت می کند که چای شیرین فقط یک سنت جنوبی نیست. تاریخچه نوشیدن اولیه قابل اعتماد چای به قرن سوم پس از میلاد در یک متن پزشکی نوشته شده توسط پزشک چینی Hua Tu برمی گردد. نوشیدن چای در زمان سلسله تانگ قیمت چای خارجی درجه یک چین به عنوان یک نوشیدنی تفریحی رایج شد و بعداً به سایر کشورهای آسیای شرقی نیز گسترش یافت.
نوشیدن چای احتمالاً در منطقه یوننان آغاز شد، جایی که از آن برای اهداف دارویی استفاده می شد. تا سال 1885 بود که بوته های چای خاصی برای تهیه سیلور نیدل و دیگر چای های سفید انتخاب شدند. جوانههای بزرگ و گوشتی بوتههای چای «بزرگ سفید»، «سفید کوچک» و «نرگس» برای تهیه چای سفید انتخاب میشوند و امروزه نیز به عنوان ماده اولیه برای تولید چای سفید استفاده میشوند. تا سال قیمت چای خارجی درجه یک 1891، سوزن بزرگ نقرهای-سفید نقرهای صادر شد و تولید گل صد تومانی سفید در حدود سال 1922 آغاز شد.
نظرات متناقض در مورد غذاهای جنوبی
هرکسی در مورد نحوه درست کردن یک فنجان چای “مناسب” نظری دارد. چای سیاه برگ های خشک قیمت چای خارجی درجه یک قیمت چای خارجی درجه یک و تخمیر شده گیاه چای کاملیا سیننسیس است. چای چینی با برگ های کوچک در سال 1836 توسط انگلیسی ها در تلاش برای شکستن انحصار چای چین به هند معرفی شد.
کدام کشور بستنی را اختراع کرد؟
او به فورچون پیشنهاد کرد سرش را بتراشد و قیمت چای خارجی درجه یک ماسک ماندارین بگذارد. این زوج به کارخانهای در تپههای Wuyi Shan رفتند، سپس از شانگهای از طریق Hangzhou به مزارع چای در ژجیانگ و آنهویی سفر کردند. یک دهه بعد، در سال 1843، رابرت فورچون، باغبان اسکاتلندی، به طور مستقل به چین سفر کرد تا مزارع چای آن را مطالعه کند. با این حال، با کاهش منابع توسط جنگهای انگلیس و هلند، در قرن هجدهم، انگلیسیها نمیتوانستند نقرهای را که چین برای ادامه تجارت با بریتانیا نیاز داشت، بخرند.
هدف از چای کیسه ای
یکی دیگر از اشاره های اولیه احتمالی به چای در نامه ای که توسط ژنرال چینگ لیو کان نوشته شده است یافت می شود. با این حال، قبل از اواسط قرن هشتم سلسله تانگ، نوشیدن چای در درجه اول یک روش چینی جنوبی بود. در نتیجه ممنوعیت در قیمت چای خارجی درجه یک جنوب، افراد بیشتری به جای آن شروع به مصرف چای کردند. در واقع، قبل از قیمت چای خارجی درجه یک قیمت چای خارجی درجه یک خشکسالی بزرگ، چای اغلب در کنار نوشیدنی های الکلی سرو می شد. شرم آور است که بگذاریم همه آن لیوان های کریستالی زیبا که با آبجوش های قوی پر شده بودند از بین بروند، بنابراین چای شیرین به جنوب کمک کرد تا روزهای سخت را پشت سر بگذارد.
اثرات بر سلامتی
رنگ این الکل مانند چای سبز کم رنگ یا زرد است و طعم ذوب شده یا دودی منحصر به فردی دارد. کارخانه چای، معمولا در عملیات تجاری بزرگ تولید می شود. این گیاه که نوعی همیشه سبز است، به خاطر برگهای جوان و جوانههای برگاش که از آن نوشیدنی چای درست میکنند، بسیار ارزشمند است. برای اطلاع از فرآوری و تاریخچه چای و استفاده از آن به مقاله چای مراجعه کنید.
چای سه شنبه: این چای را به سبک تبتی بمالید
در سال 1939، گیاه شناسان یک درخت چای وحشی 7.5 متری (24.6 فوت) را در شهرستان Wuchuang، استان Guizhou کشف کردند. لو یو در Classic of Tea یا Cha Jing (茶经) نوشت: “چای به عنوان یک نوشیدنی از Shennong سرچشمه می گیرد.” کت اچنر یک روزنامه نگار مستقل علم و فرهنگ مستقر در تورنتو است. آیا از قبل رویای رفتن به جاده برای تعطیلات تابستانی را دارید؟ ما هستیم، اما این انتخاب مقصد را آسانتر نمیکند. با وجود مکان های بسیار زیبا برای دیدن و بازدید در اینجا در جنوب، تصمیم گیری برای سفر بعدی خود می تواند بسیار چالش برانگیز باشد.
منبع: این لینک
https://ehsanmarket.shop/product-category/foreign-tea/